[ X ]
New Country Help
Need help making new sides
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
smasherOjacko
Awaiting Redemption
Level: 82



Position: Registered User
Joined: 24 Jun 2007
Posts: 634
Kel: 103  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 10:47 pm    Post subject: New Country Help Reply with quote

EDIT: Bobing About gave me the awnser, thanks to him, i could replace a Could Soon.
_________________
Left out while modding with his crew. But I'll Return one day


Last edited by smasherOjacko on Mon Nov 19, 2007 3:47 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Find all posts by smasherOjacko Send private message
BobingAbout
Level: 98



Position: Registered User
Joined: 14 Aug 2002
Posts: 580
Kel: 213  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 9:13 am  Reply with quote

1, its a country, not a side
2, tibed is crap, i highly doubt you could get it working in tibed
3, the game will not let you add new countries, only replace existing ones. to add a new country, you need to use RockPatch, or NPatch, and these are not tibed compatable.

_________________
The Director is Master, The Director is Master, Hey, Why am I saying that?
The Revolution : Retaliation of the Civillians
http://www.sleipnirstuff.com/forum/files/colonalscampikraven.gifhttp://www.sleipnirstuff.com/forum/files/kraven.gif
http://www.sleipnirstuff.com/forum/files/rrotc.gif
Back to top
View user's profile Find all posts by BobingAbout Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number
smasherOjacko
Awaiting Redemption
Level: 82



Position: Registered User
Joined: 24 Jun 2007
Posts: 634
Kel: 103  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 3:45 pm  Reply with quote

I see, i could use rockpatch to create new countries. I tried this kind of thing before. Like in MooMans Mod (YR Squared), Thats got china and ukriene.

If I base a country on one of the existing countries or replace them, i could have a new side that replaces the old one. Ok Thanks BobingAbout.

_________________
Left out while modding with his crew. But I'll Return one day
Back to top
View user's profile Find all posts by smasherOjacko Send private message
BobingAbout
Level: 98



Position: Registered User
Joined: 14 Aug 2002
Posts: 580
Kel: 213  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 8:47 am  Reply with quote

just to be clear, without rockpatch/npatch you can replace countries, which is probably what mooman did, however if you use 1 of the patchs, you can add new ones to the end of the list. i wrote a tutorial on revora, although its outdated now. http://forums.revora.net/index.php?showtopic=19501
_________________
The Director is Master, The Director is Master, Hey, Why am I saying that?
The Revolution : Retaliation of the Civillians
http://www.sleipnirstuff.com/forum/files/colonalscampikraven.gifhttp://www.sleipnirstuff.com/forum/files/kraven.gif
http://www.sleipnirstuff.com/forum/files/rrotc.gif
Back to top
View user's profile Find all posts by BobingAbout Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number
smasherOjacko
Awaiting Redemption
Level: 82



Position: Registered User
Joined: 24 Jun 2007
Posts: 634
Kel: 103  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 12:49 pm  Reply with quote

Ok. Thanks bobingabout.
_________________
Left out while modding with his crew. But I'll Return one day
Back to top
View user's profile Find all posts by smasherOjacko Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1