[ X ]
Another Sov AirBase
I know alot have been done
Post new topic   Reply to topic Goto page 1, 2  »
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BuddaBoy
Level: 95


Position: Registered User
Joined: 23 Jul 2004
Posts: 13
Kel: 0  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 8:58 pm    Post subject: Another Sov AirBase Reply with quote

This my first try at buildings, could anyone informe me as to how they get shadows ??

Buildup:

http://img126.exs.cx/img126/8043/SovietAir.gif
Back to top
View user's profile Find all posts by BuddaBoy Send private message ICQ Number
Daz
Level: 143


Position: Moderator
Joined: 05 Aug 2002
Posts: 4602
Kel: 146  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 9:06 pm  Reply with quote

That looks pretty nice, i'm not really a shp guy but I believe a lot of people hand draw them for cut/paste jobs.
_________________

http://i87.photobucket.com/albums/k141/DazJW/CNC/icfraadbanner.jpg
Back to top
View user's profile Find all posts by Daz Send private message
Keero
Uploading... 84%
Level: 113



Position: Registered User
Joined: 22 May 2003
Posts: 1496
Kel: 375  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 10:57 pm  Reply with quote

Awesome job for it just being your first time. O_o
_________________
“Although prepared for martyrdom, I preferred that it be postponed.”

[Currently Playing:]
Team Fortress 2
CNC3:TW
Final Fantasy 7
Back to top
View user's profile Find all posts by Keero Send private message Send e-mail MSN Messenger ICQ Number
Rattuskid
Mostly Harmless
Level: 150



Position: Supermod
Joined: 02 Sep 2002
Posts: 5732
Kel: 380  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:05 am  Reply with quote

Wow, that's nice. My only advie would be to check your remaps on the airport part, as they seem to be green.

As for shadows, I would sugest cutting and pasting them from the buildings you used, which would be mostly the soviet radar and tech airport.

_________________
http://www.sleipnirstuff.com/forum/signatures/284/1.png
Back to top
View user's profile Find all posts by Rattuskid Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger ICQ Number
BuddaBoy
Level: 95


Position: Registered User
Joined: 23 Jul 2004
Posts: 13
Kel: 0  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:45 am  Reply with quote

Green is gone and thanks for the heads up all
Back to top
View user's profile Find all posts by BuddaBoy Send private message ICQ Number
sejen77
Level: 94


Position: Registered User
Joined: 09 Nov 2004
Posts: 20
Kel: 20  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 10:21 am  Reply with quote

Your buildup looks cool but, the dish part of the buildup looks a bit ...odd.
Just before it turns, it goes back a frame in its build animation and then it continues as normal.
It may not be serious but, it is noticeable (,well to me at least).

Overall: 8 out of 10
(-1 no shadows)
(-1 odd dish buildup)
Back to top
View user's profile Find all posts by sejen77 Send private message ICQ Number
Speeder
Level: 98


Position: Registered User
Joined: 08 Apr 2004
Posts: 220
Kel: 123  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 10:54 am  Reply with quote

This thing is great as first work and BIG! Suprised
Back to top
View user's profile Find all posts by Speeder Send private message Visit poster's website ICQ Number
Zelab'¨¨
Level: 97


Position: Registered User
Joined: 20 Oct 2004
Posts: 193
Kel: 133  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 11:04 am  Reply with quote

That's is your first building ?

It's look very good 9/10 i give it man

It's it too your mod?
Back to top
View user's profile Find all posts by Zelab'¨¨ Send private message Send e-mail ICQ Number
BuddaBoy
Level: 95


Position: Registered User
Joined: 23 Jul 2004
Posts: 13
Kel: 0  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 11:22 am  Reply with quote

Thanks for the critisim and compliments Smile the radar jump has been found and corrected, as for the shadows, don't want to attack those yet.

My Mod well sort of with bits and pieces from others created this.

My main problem right now is to get the radar to appear where it belongs ingame, tried all of the x,y,z adjustments and sorts but it won't move ?

Uninstalled and re installed the game to no avail * who knows *, chatted with shp makers is China, still stumped, this is really bugging me but I will prevail.

O yea, how big can you get with buildings in the game, this is 6x4 and the game just won't take it properly, always leaves one row behind it empty, like it's offset, and yes I used the shp grids. Confused

Sometimes pictures are worth a thousand words Smile

http://img109.exs.cx/img109/4157/radarprob.jpg

EDIT: Fixed foundation prob Grin now for radar Wtf?
Back to top
View user's profile Find all posts by BuddaBoy Send private message ICQ Number
Droke
ISTP
Level: 112



Position: Registered User
Joined: 02 Dec 2003
Posts: 2061
Kel: 128  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 3:43 pm  Reply with quote

If i am correct you can at max do 4x4, but i may be mistaken.
_________________
I used to have a sig... anyone know where it went?
Back to top
View user's profile Find all posts by Droke Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number
Daedalus
Level: 100



Position: Registered User
Joined: 27 Feb 2004
Posts: 416
Kel: 37  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 4:05 pm  Reply with quote

Well you can also have 5x3.. but that is probably the problem...
I like the SHP, esspecially sinse its your first.. but I'd alter the Hangar a bit.. it has a weird front. also the hangars buildup doenst seem natural, but seeing its a first time i can bother myself complaining about that.. exelent work, now make sure you learn toimprove yourself..

_________________
http://i2.photobucket.com/albums/y20/daeda2k5/daedaninbanner.png
Because Nine Inch Nails Own You
http://www.sloganizer.net/en/image,Daeda,white,black.png
Back to top
View user's profile Find all posts by Daedalus Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number
BuddaBoy
Level: 95


Position: Registered User
Joined: 23 Jul 2004
Posts: 13
Kel: 0  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 5:12 pm  Reply with quote

If 5x3 is th max please explain this...

http://img25.exs.cx/img25/4650/6x4foundations.jpg

2 times 6x4 foundations
Back to top
View user's profile Find all posts by BuddaBoy Send private message ICQ Number
Daedalus
Level: 100



Position: Registered User
Joined: 27 Feb 2004
Posts: 416
Kel: 37  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 6:42 pm  Reply with quote

And it works right now?
Well then it works.. Ill check Flyby's tutorial on this and then ill get back on this.. hold on

EDIT:
FlyBy wrote:

These are the valid SHP sizes :

0x0
1x1
2x1
3x1
4x2
5x3
6x4
1x2
2x2
3x2
4x3
1x3
2x3
3x3
4x4
1x4
2x5
3x3Refinery
1x5
2x6
3x4
3x5


6x4 is on it so yes you're right.. 4x6 seems impossible though

_________________
http://i2.photobucket.com/albums/y20/daeda2k5/daedaninbanner.png
Because Nine Inch Nails Own You
http://www.sloganizer.net/en/image,Daeda,white,black.png
Back to top
View user's profile Find all posts by Daedalus Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number
BuddaBoy
Level: 95


Position: Registered User
Joined: 23 Jul 2004
Posts: 13
Kel: 0  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 7:58 pm  Reply with quote

I just can't seem to get the radars to work right, any suggestions would be really appreciated.

here is the art coding to help you guys out

[NARADRBB]
Layer=ground

[NARADR]
Remapable=yes
Normalized=yes
Height=7
Cameo=NRADICON
Foundation=6x4
Buildup=NGRADRMK
BibShape=NARADRBB
DemandLoadBuildup=true
FreeBuildup=true
NewTheater=yes
DockingOffset0=150,120,0
DockingOffset1=450,120,0
ActiveAnim=NARADR_A
ActiveAnimzAdjust=-50
ActiveAnimYSort=360
ActiveAnimDamaged=NARADR_AD
OccupyHeight=6
CanBeHidden=true
DamageFireOffset0=-3,5
RemoveOccupy1=-1,0
RemoveOccupy2=-3,-3

[NARADR_A]
Image=NARADR_A
NewTheater=yes
Normalized=yes
LoopStart=0
LoopEnd=45
LoopCount=-1
Rate=200
;Layer=ground
;Shadow=yes
CanHideThings=True
CanBeHidden=False

[NARADR_AD]
Image=NARADR_A
;NewTheater=yes
Normalized=yes
Start=46
LoopStart=46
LoopEnd=91
LoopCount=-1
Rate=200
;Layer=ground
;Shadow=yes
CanHideThings=True
CanBeHidden=False

Thanks again for the help
Back to top
View user's profile Find all posts by BuddaBoy Send private message ICQ Number
Arg
The wrath of heavens
Level: 120



Position: Registered User
Joined: 27 Jul 2002
Posts: 2196
Kel: 9  [ Donate ]

Online Status: Offline
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 8:05 pm  Reply with quote

Make code from zero, dont use AddOccupy / Remove Occupy just yet, nor use ZShape* tags. Add them if you see need for them.
Back to top
View user's profile Find all posts by Arg Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Goto page 1, 2  »